Ontdek het thema

Scheiding of nieuw begin

Een aangewezen gescreende persoon die doelgericht oplossingen kan bieden ipv van bang zijn om een partij te kiezen in een geschil. En daardoor meer gericht een oplossing kan bieden … ik kan moeilijk een mening vormen over de kwaliteit van de psychologische begeleiding van mijn dochter destijds … maar er werd eerder geluisterd en onrechtmatig met weinig inzicht gezocht naar een evenwichtig tevredenheid… ipv een doelgerichte oplossing. Mss een hoger niveau van (universitair stagiaire opleiding) begeleiding!?

Jouw voorstel

CLB hebben wij ooit geprobeerd … maar bieden geen oplossingen maar fungeren eerder als luisterend oor… concrete gerichte oplossingen is waar mensen in nood uiteindelijk nood aan hebben … ipv ‘geen’ mening hebben … mijn mening is de onkunde mss onmaturiteit in psychologische begeleiding en doelgerichte oplossingen.

Jouw verhaal

De verstandhouding liep en loopt vrijwel sereen tussen de ouders van ons dochter. Maar door de afstand ik woon in Limburg en zij momenteel in Antwerpen… was het even zoeken hoe we dit moesten aanpakken in het belang van het kind…