Ontdek het thema

Opgroeien en opvoeden

Betere langdurige betaalbare begeleiding voor kinderen met gedrag stoornis. Toeslag geven voor steun op psychisch vlak en geen rekening houden met intelligentie. Beter bereikbare kinderpsychiaters.

Jouw voorstel

Als ik ondersteuning kreeg van de Reva , voor mijn kinderen. Gratis. Niet meer in begeleiding omdat oudste dochter naar bijzonder onderwijs gaat. En mijn jongste te intelligent is en geen logopedie nodig heeft. Toeslag van mijn jongste na 4 jaar stilgelegd omdat ze te goed scoort op school. Wat heeft gedrag te maken met intelligentie ???

Jouw verhaal

Begonnen met de scheiding met de vader van de kinderen. Nieuwe relatie met mijn vriend , moeilijk samen te leven met mijn 2 (zorg) kinderen. Meisjes hebben beide ADHD, waar mijn nieuwe partner moeilijk mee om kan. Plots overlijden van hun vader( mijn ex). Alle ondersteuning ( psychiaters psychologen) zelf zoeken en zelf betalen. Na 4 jaar op lijsten staan , nog steeds geen vaste psychiater voor begeleiding medicatie(relatine) voor de kinderen. Geen begrip van familie , omgeving en partner ivm kinderen opvoeden met ADHD. Begeleiding gevraagd en gekregen , allemaal van korte duur. ( gezinds begeleiding , 1 gezin 1 plan, stop 4/7) Sta er alleen voor als moeder. Niet begrepen worden van omgeving. Ze vinden dat ik zelf aandacht zoek door mijn kinderen medicatie te geven.