Ontdek het thema

Tegenslag

CLB niet enkel naar kinderen maar ook ouder situatie laten kijken. Tenslotte hangt het geluk van de kinderen ook af van het geluk van de ouders...

Jouw voorstel

CLB misschien een betere analyse laten maken van de gezinssituatie en ouders ook apart bevragen over de zorgzwaarte en feit dat ze het aankunnen of zo?

Jouw verhaal

Mijn man heeft autisme en is daarom al geruime tijd zijn job kwijt en vind geen nieuw werk. Begeleiding hiervoor is heel moeilijk en dit weegt op ons inkomen (ondertussen invaliditeitsuitkering) ik werk hierdoor full-time maar merk dat dit ook voor mij zwaar valt omdat ik full-time werk maar ook nog voor het huishouden moet zorgen en alles moet plannen omdat mijn man hier door zijn autisme slechter in is. Ik merk dat ik het mis om 80% te werken omdat ik het gevoel heb veel te missen van onze dochter die nu volop aan het leren en opgroeien is. Gelukkig kan ik veel terugvallen op familie in de opvang van ons dochtertje en zo maar ik mis begeleiding voor mijn man om op zoek te gaan naar een nieuwe job op zijn maat want hij wil zelf wel werken. We weten niet waarvoor hier terecht te kunnen.