Schrijf je nu in voor het Grote Gezinskabinet

De afgelopen maanden gaven meer dan 3000 gezinnen een antwoord op de vraag “Door wie, wanneer en hoe kan jij als gezin (beter) ondersteund worden?” Een groot succes! Daarom willen we alle gezinnen die hebben deelgenomen, hartelijk bedanken!

Op zaterdag 28 september 2024 organiseren we van 10.00 uur tot 15.30 uur (inclusief voorziene lunch) het Grote Gezinskabinet in Hal 5 in Leuven. Elke deelnemende ouder ontvangt gratis toegangstickets voor ZOO Antwerpen voor zichzelf en zijn/haar kinderen.

Zien we je daar?

Schrijf je nu in voor het Grote Gezinskabinet op 28 september - Hal 5 - Leuven

Samen geven we vorm aan het nieuwe Vlaamse beleid! Uit de geïnteresseerden zullen 100 ouders worden geselecteerd. Zij krijgen een overzicht van de verzamelde voorstellen tot nu toe en gaan in dialoog. Deze zetten we om in concrete aanbevelingen.

De aanbevelingen zullen tijdens een receptie worden overgedragen aan de lokale besturen (Vereniging van Vlaamse Steden en Gemeenten), het Vlaams Agentschap Opgroeien en de Vlaamse minister van Welzijn en Gezin. Ook de pers zal aanwezig zijn. Zo kunnen we de stem van de gezinnen laten horen!